Intervju med Hilde Kloppbakken om kvinnelig entreprenørskap

I denne videoen møter jeg business coach og gründer Hilde Kloppbakken. Hilde er hovedlærer i Wisdom From North Medlemskap i juli og har drevet sin egen bedrift i en årrekke. Hun opplever at kvinner ofte underpriser seg i frykt for at produktet ikke er godt nok, eller fordi de ikke har stor nok tro på seg selv og det de skaper. Dette er noe vi må endre, mener Hilde. Vi trenger at kvinner verdsetter det de skaper og bidrar til at feminine egenskaper og kvaliteter blir like fremtredende som de maskuline. For å komme dit, må vi jobbe med oss selv på det indre plan, og styrke oss selv innvendig, mener Hilde.

Charge what your worth- and get it

Få tilgang til Hilde Kloppbakken sin online klasse «Charge what your worth and get it» i Wisdom From North Medlemskap og lær hvordan prissetting av dine tjenester kan gjøres mer optimalt. I klassen vil du også lære hvordan du kan unngå klassiske feller som mange bedriftseiere går i, slik at du kan raskere få vekst i din virksomhet. Oppdag samtidig hva slags mindset som må til, for å få virksomheten din til å vokse. (Synes du det er skummelt med engelsk? Ikke vær redd, Hildes klasse har norske undertekster).

masterklasse

Se klassen til Hilde og fire andre norske masterklasser; astrolog Karianne Stenshagen som snakker om Å leve med månesyklusen, coach Annabell Stefanussen som lærer deg Fredsarbeid i heimen, meditasjonslærer Kristin Flood som forteller om Fordelene ved å være i stillhet og spirituell lærer Marit Reitan som lærer bort hvordan Manifester på en raskere og enklere måte. Alle disse klassene + samtlige andre masterklasser, meditasjoner, LIVE med Jannecke og mye mer får du tilgang til her.

Om Wisdom From North Medlemskap

Wisdom From North Medlemskap er for deg som ønsker indre vekst og ekspansjon og som ønsker å komme i kontakt med likesinnede på samme reise som deg selv. I medlemskapet får du tilgang til en ny online klasse hver måned med ulike coacher og spirituelle lærere fra Norden og hele verden, medlemsfordeler, live sesjoner med Jannecke og mye mer. De fleste klasser er på engelsk, men alle har norske undertekster.

Medlemskapet

Se alle våre GRATIS webinarer og meditasjoner

La deg inspirere av fantastiske lærere som Iisa Persen og Marit Reitan i våre webinarer. Eller nyt en av våre meditasjoner. Alt sammen helt gratis. 

alle våre gratis klasser og meditasjoner
>